Köpenhamn två dagar i rad

 

Fredag:
Vi skulle åka på Lousiana Litteraturs för att gå på ett samtal och för att se Marina Abramovic! Så vi köpte Öresund Runt så en liksom får ta färjan över till Helsingör och sen bron tillbaka till Malmö.
Så detta gjorde vi alltså: 

DSC04795.JPG
DSC04799.JPG
(en mobilbild, wow vad dålig min telefon har blivit)

(en mobilbild, wow vad dålig min telefon har blivit)

Vi tittade på utställningen först och sen kl 15:00 började ett samtal med Linda Boström Knausgård och Josefine Klougart (SOM JAG ÄLSKAR, som har skrivit tex Om Mörker & En av oss sover) Fick hennes autograf i Om Mörker som jag hade släpat med mig :---) 
Vi köpte kaffe och öl och satt i solen i parken ett tag innan vi tog tåget ned till Köpenhamn!

DSC04807.JPG

Vi åt på Green Burger och gick runt. Drack kaffe och öl på Café N och spelade kort hela kvällen. Sen gick vi över bron mot Nörreport och de hade världens galej. Typ folk som hoppade fallskärm mitt i svarta natten och lyste upp med eld! De hoppade i team och skulle komma ned så snabbt som möjligt eller nåt. Och kändes som alla i Köpenhamn var där! Så konstigt men så kul och med en jättepeppig kommentator. 

Sen tog vi tåget hem och liksom ingen på hela vägen hade kollat våra biljetter så vi gick hem och sov och morgonen efter sa vi att vi åker tillbaka! Biljetten var giltig i 48 timmar så vi gick på med paranoida hjärnor och ingen kollade biljetten till Köpenhamn på lördagsmorgonen heller, så det gick bra!

Lördag:
Vi tog tåget till flygplatsen och sen Metron till Kongens Nytorv för att gå och äta lunchbuffé på Rizraz! Det var INTENSE så gott. Sen gick vi på Tove Janssons utställning på ett galleri i närheten -->

DSC04817.JPG
(mobilbild fy fan)

(mobilbild fy fan)

DSC04820.JPG

Efteråt tog vi Metron till Nörreport igen och gick en sväng till Botaniska Have och köpte kaffe och låg på en brygga

DSC04825.JPG
DSC04824.JPG
DSC04831.JPG

Sen innan klockan blev 18 gick vi på några loppisar och sen satte vi oss och drack varsin Mojito och sen varsin öl och spelade skitgubbe, sjuan och bluffpoker till det blev mörkt och jag vann!

DSC04834.JPG
DSC04833.JPG