Husvakt hos David och Astrid

Det blev dags att jobba igen, åt David den här gången så jag har suttit och skannat negativ hela långa helgen. De var också i Stockholm så jag var någon slags husvakt och vet ni? Deras katt Mitz hade precis fått kattungar några dagar innan jag kom och det var tre små korvar! Här är lite bilder en morgon när jag tog sovmorgon och åt frukost i höstsolen och gick ut med Carmen och det var lite blött i luften och jag hade halsduken på och det var höst.

Alla djuren var matade och på plats så jag och Carmen gick ut en sväng.

Tur att hon poserade så fint i motljus för mig

Det kom in jättemånga fina solkatter överallt

Jag satte mig ute och åt mackor och drack kaffe

Bengta låg också och solade sig i gräset bredvid. Sen gick jag upp till där jag sov för där ålade dessa omkring som små korvar <3333