Berlin: torsdag

På torsdagsmorgonen vaknade jag tidigt och tog mig till Malmö Opera och därifrån åkte vi bussen till Berlin. Det tar ju bara åtta timmar och det var ju ingen match för mig som åkte 24 timmar till Ljubljana i våras. Men direkt när vi kom fram checkade vi in på vårar hostel och sen var det direkt iväg till Kraftwerk för att titta på konst. Vid ingången låg en trött hund som smälte in i golvet.

Lokalen var en gammal fabrik och helt underbar. Ja jag tyckte nog mer om själva lokalen än konsten. Det var lite mycket sånt där som bara är till för att sälja, men det fanns också en del som jag tyckte om. (Jag måste bara varna innan att jag inte sparat typ några av namnen på konstnärerna vilket är skamligt, men så var det, det var helt enkelt för mycket att det inte blev av, en kanske kan bildgoogla eller nåt?)

Efter detta gick vi långt ända bort till Yellow Sunshine och åt världens godaste burgare. Och efter det: öl

DSCN8319.JPG