Berlin: lördag

På lördagen hade vi en fri förmiddag så vi bestämde oss för att gå till ett enormt Humana, och där skulle jag träffa ELISE SOM VAR DÄR MED SIN KLASS FRÅN BERGEN ååå titta

Vi hann ses och kramas och prata någon timme eller två innan vi for åt olika håll igen. Men det var så fint, som jag har längtat efter henne. Sen så sov hon hos mig i Malmö också på söndagen när vi båda var hemma <3 Sedan började det spöregns helt okontrollerat så jag gick hem där helt själv i spöregnet utan luva och det måste sett så sorgligt ut när jag såg ut som en blöt hund. Men jag köpte falafel på vägen och det var lite skönt att vandra runt själv.

På lördagseftermiddagen var det dags för hela konstskolan som var där att åka i våra bussar tillsammans och gå på utställningar. Vi satte oss och fastnade i trafiken direkt och insåg att vi kanske bara skulle ha cyklat den dagen också, men vi åkte runt runt checkpoint charlie för vi tappade bort den andra bussen och hit och dit och tillbaka och sen kom vi fram till ett konsthall med tre utställningar.

Den enda med skulpturer och den andra med fotografi

(ormen och jag)

Sedan satte vi oss på bussen igen efter en timme och for iväg mot nästa utställningar

Tio går ju textil på Östra Grevie så vi stöter på varann ibland<3

Ja, efter detta andra ställe var vi mycket trötta av allt nytt vi sett men vi satte oss i bussen igen allihopa, kanske köpte en citronöl på vägen och for mot det tredje stället.

MEN detta. När vi kom in på den här innergården där två gallerier fanns upptäckte vi också något mycket fancy event som höll till där. Så vi stapplade in helt oförskämt och där fanns de lyxigaste av lyxiga kläder. Där var män med gratis champagne (kunde inte ens stava det ordet först? så lite erfarenhet av champagne) och macarons. Kläderna var designade av Nina någonting och var så så så mjuka och kapporna kostade 14 000 och jag var så rädd för att råka spilla. Parfymerna doftade så gott och allt var fint och läskigt. Så där hängde vi runt och kikade istället. Endast en liten titt de sista tjugo minuterna ägnades åt konsten.

Elias passade in och hade på sig nåt coolt ryskt märke som han fick komplimanger om!

Iallafall, konsten som vi skulle titta på var okej, såhär:

Sedan for vi hem till hostelet igen och bestämde oss för att direkt vandra bort för att äta middag. De flesta i min klass gick till något indiskt ställe som var fantastiskt.