Berlin: fredag

Å, fredagen var min favvodag, för den dagen hade hela klassen hyrt cyklar och vi cyklade runt i grupp mellan olika konsthallar och gallerier! Det gick så bra att cykla, de hade fina cykelvägar och vi hittade rätt och tittade på en massa bra fotografi.

Vi for till Kehrer Galerie för att titta på utställningen Sunburn av Daniel Tchetchik. 

Sedan for vi vidare till Amerika Haus där bland annat Sasha Kurmaz hade utställning. Jag hade kollat upp det lite innan och gillade det jättemycket. 

Dessa verkade vara utskurna ut stora reklambilder.

När jag skulle hämta min väska så hittade jag den här hemliga bilden. Sasha Kurmaz bilder handlar ganska mycket om att sätta upp sina bilder på olika ställen för att få reaktioner från allmänheten och jag tänker att kanske kanske var denna en liten del av Sashas grejer. Ångrar så att jag inte tog den, men den satt fast bakom nedre hörnet av en anslagstavla.

Sen for jag, Sophie, Joel och Nora runt på cyklar och letade efter en fotoautomat till en av uppgifterna vi fått att arbeta med under helgen. Hittade dessa underbara köttiga enorma rosor som jag älskade

Vi yrade runt ganska länge innan vi hittade något att vi var tvungna att ta en paus och dricka kaffe.

Sen äntligen kom vi in på någon slags saluhall och där äntligen hittade vi en! Jag tog tre strips och vi hängde nog där i typ en och en halv timme. Ska kanske visa mina så småningom. Under kvällarna hade jag min lilla digitalkamera så det här är vad vi gjorde under den kvällen:

Jag, Sophie och Frida drev runt på Berlins innergårdar och snokade.