Jag & Anna i Linköping: fredag och lördag

Såhär: min mamma for till England och Hugo behövde matas så jag tog med mig Anna hem till min hemstad! Vi har fart och flängt runt och jag har visat henne Berg och Rökstenen. Vi har varit på loppisar och åkt två varv runt Omberg. Vi har gjort jättemycket mat och skördat en svinstor zucchini och badat i Roxen och cyklat på elcykel. Här över är på en av loppisarna!

Här är Anna och den runsten i världen med flest tecken (läste jag precis på wikipedia) "Startpunken i den svenska litteraturens historia" hehe mycket värt att besöka. 

Sedan åkte vi två varv runt Omberg och var lite vilsna och förtvivlade men det var värt det för till sist hittade vi hit.

Vi satte oss vid kanten av Vättern och fikade på macka och kaffe som vi hade med oss såklart. 

Blickade ut mot det här. Titta bara vad fint. Vi visste inte riktigt vilket håll vi skulle sitta och titta åt. Ibland tittade vi också rakt ut mot horisonten som de romantiker vi är.

Doppade tårna i den iskalla stora sjön med klarblågrönt vatten.

Sen körde vi hemåt för Caroline hade slutat jobba och hon skulle komma hem till mig! Viktigt att komma i tid då, och vi plockade upp henne på grusvägen. Sen satt vi en stund innan vi åkte till mataffären och köpte tre pizzadegar! Vi bjöd in Sanna och Natti också som jag känner sen högstadiet som jag inte sett på länge. Men de hade redan ätit eller kom när vi hade ätit klart så det blev typ en och en halv pizza över!

Vi åt och åt och sen kom de andra gästerna och vi satt ute på altanen och tillslut sa någon nu tror jag jag måste åka hemåt och då var det så mörkt att vi knappt såg varandra på en halv meters avstånd. 

Nästa morgon så åt jag och Anna pizzalunch på bryggan! Sen for vi in till ett industriområde till Erikshjälpen, Stadsmissionen och Hjärta till hjärta. Köpte lite för mycket saker men så kan det vara. De var nog nödvändiga. En vit skjorta, svarta sandaler och en beige body osv.

När vi kom hem kokade vi kaffe och sen tog vi på oss hjälmarna och satte oss på elcyklarna och cyklade upp till Berg för att bada och fika.

<3<3<3

På nedförsbacken hem började de mörka molnen rulla in men där emellan kom regnbågen fram.

En trött

Solrosfältet är inte längre hemma hos oss tydligen. Det växer nu en bit borta och var mycket glesare än det var när det växte hemma hos oss :(

När vi kom hem och skulle laga middag tänkte vi att vi skulle skörda lite grönsaker från trädgården. Och shit, titta vad stor vi tog! Vi fick typ hybris för vi använde knappt 1/3 av den och fick därför kånka med resten hem till Malmö eftersom mamma inte skulle komma hem än. 

Sen så lagade vi supergod pastagratäng och såg på Springbreakers som vi båda hade sett innan. Vi tyckte fortfarande att bara andra halvan av filmen var bra, men bra att se filmer igen ändå för att se om en ändrar uppfattning. Idag åkte vi tåget hemåt vid 11 redan och nu är vi tillbaka till ett fullspäckat Malmö Pride.