Ensamutflykt till Ystad

Jag packade ryggsäcken full av avokadomackor och kaffe och cyklade ned till Triangeln för att ta tåget till Landskrona. Men det gick inte förrän 45 minuter så jag valde att åka till Ystad istället. Direkt när jag klev av höll jag på att krocka med Ystad Konstmuséum så dit gick jag in. Det visade sig vara Kalle Brolin som vi haft lite föreläsningar med på Munka. Iallafall så var ljuset det finaste som vanligt.

Det var helt tomt så jag tog en cool bild på mig själv mellan två fina pallar.

Jag älskar att jag på senaste tiden jämt lyckas komma in gratis på alla konstmuséer jag går på för jag säger att jag studerar konst. Det gör jag väl visserligen, eller iallafall har gjort och ska göra. 

Helmtrud Nyström

Johan Johansson, som var den andra utställaren förutom Kalle Brolin.

Sedan gick jag omkring och hittade en loppis där jag köpte ingenting och sen letade jag och letade efter någonstans att äta min macka och dricka kaffet men det tog jättelång tid för där var bara kullersten efter kullersten men tillslut kom jag ned till hamnen iallafall. Sen googlade jag var stranden var och det var bara en bit till höger så jag gick dit och tog på mig baddräkten och gick i. Det var väldigt kallt men jag doppade mig åtminstone.

Den här lilla älsklingen tittade fram. Sen gick jag vidare mot centrum igen för det var något konstigt galej med rix fm-musik och beach-volleyboll och folk som var i lag utklädda till smurfar osv ni vet. 

Jag köpte vårrullar för 30 kr som jag åt på en bänk och sen tog jag tåget tillbaka till Malmö. Jag var helt trött och halvsov på tåget hem och lyssnade klart på P3 Serie om "De dödas röster", det handlar om mordet på Jessica Lund, lyssna på denna serie på åtta delar, väldigt bra och spännande! 

Annars har jag, Lisa och Elise ätit kladdkakasmet och gipsat igen råtthål :----)