Tios tattoos

Titta. Här är min coola vän Tio. Eftersom jag har fått lust till att använda min Canon 5D Mark II igen så tänkte jag att jag skulle cykla hem till Tio och fotografera alla hens hemmagjorda tatueringar. Där finns 30 stycken jämnt och jag vet inte om jag fick med alla men det kanske inte är det som räknas.

Björnkramen, döskallen, spökdjuren – Ofta så tatuerar jag något utan att tänka över det särskilt länge. Jag brukar ha perioder då jag har ett visst motiv som jag ritar hela tiden, det har hänt flera gånger att det blivit tatueringar i samband med dem perioderna.

Fjärilen – Många tatueringar har jag gjort bara för att jag gillar känslan och för att jag vill bli bättre på att tatuera. När jag gjorde fjärilen ville jag testa något nytt och få med mer mönster och skugga.

Tornseglaren – Jag minns när jag var ett barn och vi hade en hängmatta, vi kallade den för gungmatta eftersom vi gungade så vilt i den. Men ibland låg jag och pappa och kollade upp mot himmelen. Det var så vackert när vi såg svalorna, jag tror att något i oss båda avundades dem.

Trasslet – Trassligt, blekt och ärrat. Lika mycket som jag tänker på mitt trassliga inre så tänker jag på dig när du ger mig ett märke som kommer stanna kvar.

Svart cirkel – För att matcha ett ångestärr på den andra handen. Ett ärr som jag många gånger mått dåligt över men som är en del av mig bara.

Ankan och Bladet - Jag gillar när tatueringar får mig att tänka på någon som jag tycker om. Därför tycker jag det är fint när jag och någon kär vän har gjort eller gett den andra en tatuering en själv har.