Ljubljana: fredag

På fredagen var det dags för oss att ha vernissage för våra nya portabla gallerier. Vårt hette Gallery of great low-budget art eftersom allting vi presenterade var kostnadsfritt. Jag hoppas att vi ska kunna fortsätta detta projekt och ta det till andra ställen, det hade varit så fint. Jag hade hängt på vår bro som vi blev tilldelade att utgår ifrån och frågat folk som gick på  bron efter något jag kunde få. Det kunde vara vad som helst sa jag, a piece of paper, some of your drinking water, whatever you want to give me. Och alla var så snälla, så givmilda att jag fick saker av de flesta jag frågade. Folk stod i flera minuter och grävde för att hitta något som inte var tråkigt. 

Här är det jag fick ihop på en timme.

Sen var vernissagen slut och jag gick på en utställning själv som var väldigt bra men SEN var vi på hostelet och drack öl och Tio var såhär glittrig och fin för vi skulle till Metelkova igen: