Midsommarafton

Midsommarafton började såhär. Att min kamera var och det bådade ju inte gott för mitt sug efter att blogga. Den höll på inpå dagen men lagom till mitten av knytis nummer ett så vaknade den till verkligheten igen!

Kolla vad fint. Här är efterrätten, men innan dessa åt vi paj, potatissallad, grönsaksspett, hummus, ärtpesto ja ni hör. Det var mycket gott allting.

Dags för knytis nummer två! Det var vid havet och det var verkligen så fint. Vi var så varma så direkt när vi kom hoppade vi i havet och det var liksom sjövarmt.

Solen försvann nedåt och vi satt liksom lite bakom så en såg inte havet så jag gick iväg för att titta. Kort efter kom fina Åsa och ville vara med, det hela slutade med att vi tog en simtur i allt det rosa och det var det bästa på länge.

Sedan for vi hem! Jag gick och la mig efter ett tag och de andra for på svartklubb och kom hem vid 9 på morgonen efter :----)