Hos David och Astrid

Jag har haft min cykel stående i Munka sedan vi flyttade så jag och Tio bestämde med Astrid och David (våra fd lärare på konstskolan) att hälsa på dem när vi hämtade min cykel. Så vi tog sommarkorten och for. De jobbade fortfarande till kl fyra eftersom de har sommarkursen nu så vi väntade snällt på skolan, tittade igenom freeshopen och så. Testade balklänningar och skeletthänder. Jag tyckte det var asjobbigt att komma tillbaka, fick en klump i magen eftersom detta var jag precis innan vi slutade och bara ville därifrån och aldrig se rövhålet igen:

Men det var fint att se alla lärare igen. Och kolla vad fint. Dessa nya kavaletter tillsammans med den lilla bilden på hjorthorn i bakgrunden. Samma sak ju.

Men sen for vi tillslut och handlade mat och vin!

Vi körde hem till deras fina hus och kolla vad som väntade där hemma jag gråter. Okej här lika bra att bara visa allt direkt. Kolla här:

Vi åt bönpasta och hemmagjord vegansk pesto och sen jordgubbar och glass. Det blev att vi stannade till natten och sedan tog vi tåget hem med cykeln genom blixtovädret!