Ljubljana: lördag

Vi vaknade efter att ha kommit hem typ vid fyra natten innan för vi skulle checka ut från hostelet vid tio. Vi var trötta och varma så vi gick till den stora parken där jag varit dagen innan för att ligga i gräset.

Först satt vi och drack kaffe på cafét i parken och sen gick jag och Elise med våra sista krafter till växthuset och kollade. Jag snodde två sticklingar. Sen hamnade vi i skuggsolen några timmar innan vi köpte vår sista Slovenien-pizza

Sen gick vi tillbaka till hostelet ungefär och väntade på att vi skulle gå till stationen där bussen gick ifrån. Jag och Anna var på andra sidan gatan på ett café och drack kaffe och jag tvingade Anna att spela schack med mig. Jag vann :----)

Vi väntade på bussen jättelänge tror jag så en fick underhålla sig. Här är Anna och Annas största fan. Sen satte vi oss på bussen och for genom en massa länder och över hav och in i Sverige tillslut. 

När vi kom tillbaka till skolan väntade en hel vecka av städning och på fredagen var det skolavslutning. Och nu är jag nedflyttad till en av Malmös källare med billig hyra och väldigt bra människor utan jobb osv. Mycket nöjd över detta tillstånd.