maj 2015

Hjälp. Nu går dagarna åt till att sitta i solen och teckna stort i ateljén. Det känns fint att sluta på Munka men det känns också vemodigt. Kan räkna de sista veckorna på en hand nu men ändå så ska vi hinna med så mycket. Vi ska åka till Ljubljana i Slovenien snart och så ska vi ha modellmåleri en vecka. Vi ska ha grillning på stranden och sommarfest. Vi ska ha intervjudag och vi ska ha städvecka och det är i princip allt. Sedan ska jag göra mitt bästa för att packa ned allt jag äger och flytta till Malmö och jag är säker på att det kommer bli så bra. Tar inte så mycket bilder förutom med telefonen eller analogt så jag har liksom ingenting att visa. Så här får ni maj förra året (haha?)

Detta var när de förra tvåorna på Munka hade sin utställning, denna är av Mattias Pettersson.

Världens finaste Humle på vårkanten.

Kattungarna hemma hos mina lärare David och Astrid, herregud.

Det behövdes två bilder, herreherregud