Två böcker

Jag är äntligen tillbaka i en koncentrerad läsperiod. Här är två jättejättebra boktips, varsågoda.

Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri

Jag tyckte mycket om den för det bestod av små stycken och var därför väldigt lättläst och en bläddrade och bläddrade. Den handlar mest om en händelse som olika personer berättar och hur deras olika syn på allting hänger samman. Det är väldigt lätt att fastna då hela boken i princip är en cliffhanger. De är så nära så nära att berätta vad som hänt men precis när en tror en ska få veta så får en inte det. 

Jag gör vi varje dag av Johanna Gustavsson

Läs denna briljanta framsida och sen läs hela boken. Du fattar grejen.

Den finns att köpa på till exempel:
Konsthall C, Stockholm
Aspuddens bokhandel, Stockholm
Spättans antikvariat, Göteborg
Malmö Konsthalls bokhandel
Borås konstmuseum

Och på internet skulle jag tro.