Norge, del 6 → tisdagen 5 april & onsdagen 6 april

Jag googlade fram att det fanns en simhall i Kristiansand! Aquarama minsann. Så vi åkte dit på direkten och fy så skönt det var att bada och försöka dyka. De hade till och med en vattenrutschkana och en ström som en kunde åka runt i. Så bra att jag hade min baddräkt med mig.

Efteråt gick vi runt lite i staden och jag googlade "vegan Kristiansand" och hurra vilken god wrap jag hittade. Annars var Norge helt piss på veganskt och vegetariskt. Men kolla in:

Sedan gick vi runt lite mer och sen var Mange på topp och körde hela kvällen inpå natten och vi åkte mot Oslo men tog en färja och sedan åkte vi ända tills vi for över riksgränsen och in i Sverige igen, där någonstans hittade vi en konstig camping med en grusväg där vi stannade och sov.

Sedan har jag visst inga fler bilder. Men vi körde hem till Skåne genom Uddevalla och Göteborg och så ned till Ängelholm och mitt hem.