Norge, del 4 → söndagen 3 april

På lördagsmorgonen tog vi första bästa färja efter att vi vaknat, kokat gröt och tvättat hår och fötter i handfatet på vänttoaletten vid hamnen (hehe). Här: ännu en fin plastblomma i väntrummet. Vi körde en bit när vi kommit över havet och precis innan Stavanger så stannade vi till för att ta ytterligare några regnjacksbilder.

Sedan for vi sista lilla biten in i staden där vi köpte falafel och laddade över bilder till datorn på Starbucks och så vidare.

Tre polaroider av Mange! Vi stannade inte så länge i Stavanger för det var ju söndag och då var allting stängt. Vi hittade lite info om ett ställe som hette Preikestolen, ett berg där en kunde klättra upp och då tänkte vi att vi skulle kolla in det. Så vi var on the road again så att säga.

Såhär såg det ut där! Det fanns liksom rum att hyra och en bra toalett och sådär men vi sov som vanligt i bilen på parkeringen. Vi kollade omkring lite på området.

Sen blev det kväll och vi lagade mat och gjorde oss i ordning för att sova, för dagen efter visade det sig att vi skulle gå 8 km upp och ned för ett berg och hjälp vilken träningsvärk men det var typ värt det.