Linjerådsläger

Jag och Anna är med i Linjerådet på skolan. Vi pratar om olika saker som skolresa, marknadsföring och allt som rör konstskolan. Vi åkte på läger en torsdag till fredag härom veckan. Vi lagade mat, diskuterade och promenerade. Såhär såg det ut där vi sov! Jättegosigt och hemtrevligt.

Vi var liksom mitt ute på landet mellan två små sjöar så himlen var fylld av stjärnor. Så varsågod denna ISO-berikade brusskakiga bilden på himlen skogen åkern.

Vi lagade någon slags gryta med pasta och sallad till det. Sen en jättekladdig kladdkaka till efterrätt. Sen var det sovdags så jag och Anna tog en våningssäng och jag sov överst. På morgonen efter skulle "frukostgruppen" upp kl halv åtta och fixa frukost till alla. Jag var medlem i den gruppen.

Solen gick upp över ena sjön.

Vi åt en lyxig frukost med gröt, kaffe, mackor och många pålägg. Sedan tittade vi på schemat och det var dags att gå på promenad. Så vi delade in oss i grupper och gick ut i skogen. Okej vi kunde knappt diskutera Vad är en grundutbildning? och tittade bara på hur fin skogen var. Kolla:

Sedan gick vi in och de som inte lagade frukost lagade lunch. Vi diskuterade lite mer och sen städade vi och for hemåt.