Linköping: Tio

Var hemma hos min mamma i Linköping en sväng för det kändes som att det behövdes. Där finns ju min bästa Tio också så jag tog bilen på tisdagen och körde till Nykil och plockade upp detta lilla pastelliga.Vi for omkring på halkiga vägar till Lillsjön, ett stenbrott, ett grustag och Tios mormor och morfar för att kissa. Sen for vi in till stan för att äta sushi på vårt bästa ställe. Jag bjöd Tio för vi båda klarade att skicka in arbetsproverna i tid till Malmö! Min kompaktkamera hade kraschat så här är lite fotografier från telefonen iallafall. Obs nu lever kameran igen. 

Tio har en superfin videokamera som spelar in på band. Sedan for vi mot detta! -->

Jag hittade en gammal digitalkamera som jag blev helt blixtförälskad i och gick och köpte laddningsbara batterier + laddade + 8GB minneskort och SEN FUNKAR DEN INTE? Så less. Vill nån sälja mig en sån där ful liten digitalkamera med typ 2.1 megapixel så hojta. Lämnade tillbaka dem men inte min poslinsfigur av maria, hehe. 

Sedan gick vi till Passagen, Linköpings Konsthall. Där var Joakim Ojanen och Jeff Olsson. 

Sedan for vi hem och Tio sov hos mig!