Konstnärsvänner / Lisa Horn

Hej Lisa, vem är du?

Men hej! Jag är en velig och rastlös men helt okej person i Malmö. Konstnär gillar jag att kalla mig! Jag ritar och skriver och målar och tatuerar och skjuter upp vuxenliv och måsten in i oändligheten!

Visa lite av det du gjort innan!

Mycket teckningar och målningar har det blivit:

Vad håller du på med just nu?

Jag har tusen bollar i luften, till exempel blev jag nyss klar med omslag till tre nya queerlequin-böcker:

Och så målar jag massor inför utställningar i vår:

Berätta lite om vad du vill säga med din konst, om det finns något specifikt?

Oftast vill jag säga jättemycket men ibland vill jag inte säga någonting alls. Jag vill peppa till kamp, jag vill peppa till gråt, jag vill visa upp kvinnor och transpersoner i guldramar värdiga de mest fancy muséerna. Jag vill vräka ut allt mitt mest privata inför allmänheten och snacka skit om dåligt heterosex. Ungefär så.

Vad får du inspiration ifrån?
Jag får den mesta av inspirationen från min vardag, situationer som uppstår, konversationer som äger rum och folk jag ligger med. Även instagram är en aldrig sinande inspirationskälla!

Vart kan en hitta dig och din konst på internet?
En kan hitta lite gammal konst på hornkonst.tumblr.com, men den ligger och dammar för tillfället, så jag skulle snarare rekommendera mitt instagramkonto,
@kungfrupanda som är det som uppdateras mest frekvent!