2016: jan - feb - mar


Välkommen till världens sämsta och bästa år:

JANUARI ↓

Januari var sämst i världen ungefär. Men hann se ett fullständigt Nimis innan någon tände på för inte så längesen, det var jättemycket snö där jag bodde i Munka. Vi var på Lousiana med klassen och Emma var fin och henne saknar jag.

FEBRUARI

Februari vet jag inte om det var speciellt bättre, men Bim kom och räddade mig ett antal gånger och det var underbart. Jag och Anna promenerade mycket och hittade många katter. Vi for till Malmö med klassen för att gå på Moderna Muséet och så åkte vi på lägerresa en halvtimme bort från skolan, Harald var med i skogen.

MARS

Mars kom och jag fyllde 23 år. Tecknade stora kolteckningar som aldrig förr och jag började bemästra ormarna. Anna och jag såg snödropparna i trädgården och sprang och köpte folköl för våren var påväg. Jag träffade Magnus för första gången någon helg innan vi skulle bo i en bil och fara genom Norge tillsammans. En nödvändig flykt av det bra slaget skulle jag säga. Det var fantastiskt att komma iväg och å vad jag gillar Magnus.