Nytt på Ystadsgatan

Igår kom pappa äntligen och hjälpte mig att köra hit en säng från min syster i Eslöv. Jag har sovit på en luftmadrass sedan jag flyttade in, men en sån där stor och tjock så det har funkat bra. Men det var jätteskönt att få en säng. Sen så, när vi ändå hade hyrt en släpkärra så for vi till ett ställe där jag tittat ut lite möbler. Nu har jag ett matbord till, men det andra är nu skrivbord! SÅ HIMLA LYXIGT MED ETT SKRIVBORD. Jag hade tänkt köpa världens finaste bokhylla men den var tyvärr borta när vi kom dit igår, det var synd. Men iallafall. Titta, lite bilder med ett halvfungerande objektiv som jag fick av David en gång, så skärpan är lite all over the place osv.

Köksbordet kan en fälla ned vid varje hörn liksom, väldigt fint och bra. 

IMG_9225.jpg
IMG_9226.jpg

Trädet precis utanför har blivit helt gult och jag vet liksom fortfarande inte vad det är för träd.

Och jag mellan ritandet och kaffet, helt fnöskig av det att hösten har kommit.