☞ Pilea Adoptions firar 1 år ☜


Å Pilea Adoptions vad jag tycker om dig. För lite mer än ett år sedan skrev Humle till mig. Humle gick i min klass på Munka Folkhögskola det första året och hon är briljant så hon for till Tromsö Konstakademi det andra året, men såklart kunde vi hålla kontakten. Hennes Elefantörastickling som hon fått av mig hade växt upp och fått egna, så då kom idén om ett sätt att sprida dessa ynglingar som en inte alls kunde ta hand om då de bara blev fler och fler. Detta startade tanken om en adoptionsbyrå med ett studerande av mänskliga adoptionsbyråer. Vi lärde oss vad en ska fråga och vem som är en lämplig förälder. Sedan skapade vi tre blanketter som vi jobbade på ganska länge innan vi äntligen sjösatte projektet och TÄNK att det gått ett år! 

Här är The Mother of the Mothers just nu! Liten kanske, men mycket vällevad och glad. 

Pilea Adoptions har blivit till en logga som blivit fantastiska stickers. Vi har blivit intervjuade och varit med i flera av Skånes tidningar. Titta!

Vår första stickling utanför vänskapskretsen skickades till Flippa! Den kom fram hel och levande, pju! Vårt första collab här nedan, med Caroline Harrius, det keramiska geniet och min vän som går på Oslo Konsthögskola. Hon gjorde custommade sticklingkrukor, 30 stycken (tre av varje mönster). Där finns fortfarande några kvar att köpa när du adopterar om du är snabb.

Nu såhär 1 år efter vi startade så har vi startat vårt andra collab! Nu med Mattias Pettersson som går på Konstfack och gör de mest fantastiska skulpturerna. Dessa skulpturer kommer nu på hans sätt förvandlas till krukor av den lite större sorten. Den första bilden här nere är en påbörjad kruka! Annars ser ni lite mer hur han jobbar här. 

Om någon här redan adopterat, skicka supergärna bilder till oss på era Pileor! Vi blir så glada av att bli uppdaterade om deras tillstånd eller hur ni har dem i ert hem.

Maila pilea.adoptions@gmail.com
Eller skriv på Instagram @pilea.adoptions

Tack för det här fina året och våra över 40 adoptioner runt om i Sverige, Norge och ett fåtal ut i Europa! Är så glad att ha er ♡