Ekollon i vas

För kanske tre-fyra veckor sedan plockade jag på mig en massa ekollon lagom till att de föll ned från träden. Jag har försökt rota dessa så många gånger men har nog inte riktigt haft tålamod till att läsa på hur en ska göra. Egentligen var det bara att lägga i blöt och vänta, och det kan ju kännas plågsamt när det inte händer något snabbt. Men den här gången kämpade jag. Jag hade kanske sju stycken som har legat i en glasburk med vatten som stått i fönstret i tre-fyra veckor och förra veckan såg jag hur de hade börjat öppna sig! Så nu när en ser en liten rot påväg så gick jag och köpte tre vaser och satte ekollonen i dem istället med hjälp av nålat för att hålla sig uppe. Nu ska bara roten hitta ned i vattnet så att de kan börja växa. 

Nu hoppas jag innerligt att detta fungerar. Jag ska hålla er uppdaterade.
p.s ni får gärna lämna en liten kommentar då och då om ni vill, så jag vet att ni finns<3 d.s