Utställningar i Göteborg

För ett tag sen såg jag att det var världens utställningar i Göteborg och gick liksom och förbannade konsten för att den var var där jag var och pratade om detta med Elin. Vi brukar gå på vernissager tillsammans jämt och det är väldigt skönt att ha henne på det sättet, och på andra sätt också. Så hon ba amen vi åker dit och jag ba japp. Sen köpte vi biljetter och så en onsdag så for vi dit över dagen och det var ju helt underbart. Vi hann se jättemycket och så hann vi träffa Linn på Valand där hon börjat. Här kommer lite tips på utställningar:

Nevven Galleri som ligger på Bangatan 10. Såg nu att den utställningen jag såg tog slut för tre dagar sedan, fasen. Men det var en fin lokal och de hade verkligen supermånga som jag gillar i en samling och tänker att det kanske kommer vara något superbra framöver då också.

Nästa var en soloutställning med Zara Zetterqvist (som gjort ormarna på Nevven Galleri)! Var så så så peppad på henne eftersom jag precis hittat henne på instagram. På Galleri Magnus Winström hade hon en himla massa bra.

Vi var också på Galleri Box där Elins vän Ylva Carlgren ställde ut. Hon gör stora stora akvareller.

IMG_8840.jpg

Sedan var vi helt fulla av att ha tittat på så mycket så vi gick till Jonsborgsgrillen och år korv med mos! Sen när vi ätit tusen liten mos och dressing och sådär så dog vi men traskade ned till Valand för att möta Linn på pressbyrån nedanför Valand för då var det absolut dags för kaffe. Vi gick in till Linn och hon visade oss runt vid hennes ateljé och det såg verkligen så fint ut. Blir väldigt peppad på att söka, så det känns bra. Behöver all pepp jag kan få. Sedan gick vi alla tre till Konsthallen, Konstmuséet och Hasselblad Centrum.