En förstörd färgfilm

img008.jpg

Jag fick en ny kamera av David. En Contax som är så så så fin att titta på men jag tog snabbt en testrulle för att se lite hur kvalitén blev. Men det gick inte jättebra, det verkar som att de jag lämnade min film till har av misstag framkallat min färgfilm i svartvit framkallning så allt har liksom en ganska äcklig grå hinna över sig. Jag får väl gå dit och tjata lite om att få en ny framkallad gratis tänker jag. Snart är min andra testrulle klar, och jag hoppas ihäll mig på att den ska funka. Den här kameran är så himla fin och behändig. Men här är iallafall några av bilderna, tänk då att de skulle varit i färg (även om det är omöjligt att tänka sig).

Första bilden på en helt tom ny lägenhet, min lägenhet!

Trädet utanför fönstret, som nästan slår hål på rutan när det stormar<3