Lousiana

I fredags så åkte hela konstskolan till Lousiana i Danmark. Vi var några som tog buss tåg färja tåg och jag älskar att åka färja så det var fint. Det var ju sista helgen med Yayoi Kusama och David Altmejd.

Sprang runt på däck med Emma och tittade lite på havet den korta resan mellan Helsingborg och Helsingør.

Sedan tåget från Helsingør till Humlebæk där Lousiana lägger. Där var kö in till muséet och väl inne var det fullt av folk så en fick nästan köa sig fram. Jag var inte så peppad på Yayoi Kusama men det var väldigt fint ändå och kanske mer en upplevelse med alla prickrum. Jag tyckte mycket om vissa målningar och några av filmerna! Fint att se det som kanske inte annars visas av henne.

Ser nu att jag mest fotograferade Emma som fotograferar. Hur som helst! Sedan gick vi för att smygäta våra matlådor i restaurangen och sedan mot utställningen av David Altmejd.

Detta var typ inte heller något jag riktigt fastnade för tyvärr. Men Emma var svinfin i trappen och hittade henne i några speglingar också. Sedan for alla förutom jag, Anders och Veronika till Malmö och vi tre for hem till Munka.