Pilea Adoptions

Jag och Humle driver ju Pilea Adoptions som några som hängde med min förra blogg känner till. Nu börjar sticklingarna sakta ta slut så jag bestämde att jag skulle ta en själv och plantera så att fler sticklingar kan få gro och sedan adopteras bort. Vi väljer att fortfarande utgå från min The Motherplant så att alla ska komma från samma familj, så detta är alltså en liten stickling därifrån. Vi tar det i Pileans takt och snart snart så kanske den gror lite nya skott.

Jag har fortfarande två stycken kvar och en väntar på brev från Annelie! Den är paxad till henne. Det har blivit lite att först till kvarn får en då folk inte skickat tillbaka sina påskrivna papper.

Vi finns på Instagram på @pilea.adoptions och på mail pilea.adoptions@gmail.com om någon vill adoptera eller fråga något!