2015: oktober-november-december

Oktober:

Jag följde med Anna hem till Öland och det var helt perfa / vi åkte på konstrundan som var då och promenerade, åt kroppkakor och var vid havet / hade en jättebra postmånad, fick många brev och fanzin som jag hade köpt. Detta av jättebra Esters Rester / var på Mats Rosvalls (som går i min klass) utställning.

Anna och Lisa hade utställning på Frank där jag fick sticka in och ha med två prints, det var fint. / Samma helg i Malmö var jag och Anna på Malmö Live med Annika Norlin, en av mina topptre helger i malmö kanske. Vi såg henne sjunga med Malmö Symfoniorkester och spela tv-seriequiz och dj:a. / från en promenad tillbaka i Munka.

Vi åkte till Stockholm med skolan för att kolla in lite muséer och högskolor och var bland annat på Moderna Muséet och såg Francesca Woodman / och Olafur Eliason / stannade i Linköping på vägen från Stockholm för att hänga hos mamma några dagar / och sedan vidare ned till Skåne. Jag och Fritz åkte till Laholm och gick på Teckningsmuséet.

For till Helsingör med Anna / och gick in bland små gränder / åkte färjan tillbaka till Helsingborg (för Helsingör var inte en så rolig stad) och åt sushi!

November:

I november höll jag på med min utställning till skolan så min kamera var fast på en plats i mitt rum så jag fotograferade analogt med Olympys Mju II som jag lånat av David. Först är Emma, sedan jag som spottar i motvind, trädet och Anna

 

Cornelia och hennes tvillingsyster Linnéa på Cornelias utställning på Dunkers i Helsingborg / Jag och Linus, grannkattungen / Tio kom hit x2

December:

Hade digitalkameran tillbaka men kände inte så mycket för att fotografera men gick på promenad iallafall / Vi hade julavslutningsklassfest och här är Emma. / Jag och Anna stannade kvar i vårt nya hem till några dagar innan jul och promenerade en del. / Jag åkte hem och firade jul men mådde inte speciellt bra.

Hälsade på pappa i Norrköping och var på Norrköpings Konstmuséum / det kom jättemycket snö och blev väldigt kallt / Tillbaka till Skåne och vi firade ett väldigt bra nyår i Malmö men en massa bra personer.